Microdermabrasie


Dit is een apparatieve speciaal peeling met microkristallen.
Daarbij worden de afgestorven huidcellen intensief, maar toch zacht verwijderd, de celdeling wordt verhoogd en tevens wordt de huiddichtheid verbeterd. Door de combinatie met vacuüm worden biochemische processen in gang gezet, die de huid doelgericht stimuleren om nieuwe frisse cellen aan te maken. Daarbij wordt een diepteregeneratie van het weefsel van binnen naar buiten bereikt, waardoor de huid de juiste werkstoffen bijzonder goed kan opnemen. Door een toepassing als kuur wordt de huidverjonging nog duidelijker zichtbaar.
De resultaten van microdermabrasie zijn:
de huid krijgt fijnere poriën en word elastischer
de huidstevigheid neemt toe
de rimpeldiepte wordt zichtbaar minder
de huideigen collageen- en elastineproductie wordt geactiveerd
verminderd littekens

Microdermabrasie behandeling

Microdermabrasie behandeling 90 min.
Oppervlakte reiniging, epileren, enzympeeling, peeling met microkristallen met microdermabrasieapparaat, masker, ampullen, dag- of nachtverzorging

83.50


Microdermabrasiekuur
Kuur vanaf 6 behandelingen 1 behandeling gratis!

499.00

Gezichtbehandeling

Salon De Oase in Oudenbosch staat voor deskundigheid, kwaliteit en perfectie op het gebied van huidverzorging en huidverbetering.
Persoonlijke aandacht staat voorop! Wij hebben een divers aanbod aan gezichtsbehandelingen!


Meer informatie

Wenkbrauwen & wimpers

Je wimpers en wenkbrauwen kan je bij ons laten verven, waardoor ze nét even wat donkerder zijn en een mooiere shape krijgen. Dit kan hét verschil maken, zodat je ogen meer spreken. Ook epileren wij ze in de juiste vorm!


Meer informatie

Make-up

Vind je het soms lastig te bepalen welke kleuren bij je staan of wil je eens iets anders proberen? Bij Salon de Oase kan je ook terecht voor make-up advies. Stapsgewijs word je opgemaakt en krijg je uitgebreid uitleg over kleur, vorm en techniek.


Meer informatie