Microneedling


Door kleine perforaties in de huid te maken wordt de huid omgezet tot actie en herstel. De productie van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt gestimuleerd. Microcirculatie wordt aanzienlijk vergroot, wat leidt tot een hogere absorptiecapaciteit van de toegepaste werkzame stoffen en op deze wijze de huidtextuur aanzienlijk verbeterd. De huid wordt mooi doorbloed en lijntjes en rimpeltjes vervagen, waardoor de huid er mooier, frisser en jonger uit ziet.


Microneedling is geschikt voor:
huidversteviging
fijne lijntjes/rimpels
littekens (acné)
grove poriën/verfijning van de huidstructuur
verlichting van pigmentstoornissen

Microneedling behandeling

Microneedling behandeling

93.50


Microneedling kuur
Kuur vanaf 5 behandelingen 1 behandeling gratis!

467.50

Gezichtbehandeling

Salon De Oase in Oudenbosch staat voor deskundigheid, kwaliteit en perfectie op het gebied van huidverzorging en huidverbetering.
Persoonlijke aandacht staat voorop! Wij hebben een divers aanbod aan gezichtsbehandelingen!


Meer informatie

Wenkbrauwen & wimpers

Je wimpers en wenkbrauwen kan je bij ons laten verven, waardoor ze nét even wat donkerder zijn en een mooiere shape krijgen. Dit kan hét verschil maken, zodat je ogen meer spreken. Ook epileren wij ze in de juiste vorm!


Meer informatie

Make-up

Vind je het soms lastig te bepalen welke kleuren bij je staan of wil je eens iets anders proberen? Bij Salon de Oase kan je ook terecht voor make-up advies. Stapsgewijs word je opgemaakt en krijg je uitgebreid uitleg over kleur, vorm en techniek.


Meer informatie